Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Vrijkaartjes!

Aanbiedingen. Koopjes. Twee voor de prijs van een. Allemaal kreten die mensen wakker schudt.

Met dit beeld wilde ik laten zien hoe belangrijk een goede titel is, een aanlokkende tekst en hoe belangrijk soms beeld is voor je blog.
Reclame zien we overal in kranten, websites en folders en ook verwerken we dit in flyers en andere papiervarianten maar ook je blog is een vorm van marketing. Voor jezelf zodat je laat zien wie je bent en wat je uitstraalt en wat je kunt. Daarom is het een slimme manier om potentïele klanten te laten zien dat je kwaliteiten bezit die zij misschien willen gebruiken.

Nu zijn er blogs met heel veel slogans, toeters en bellen en van dat soort mikmak waarbij je eerder geîrriteerd raakt dan de verleiding niet meer kunt weerstaan om te bellen of mailen. Dat is de andere kant van het verhaal; blijf altijd authentiek.


Eén reactie op “Vrijkaartjes!”

  1. Goeie reclame maakt dat je geïnteresseerd raakt en beeld is daar een belangrijke factor bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten