Write On Thursday. #WOT

55 gedachtes over “Write On Thursday. #WOT”

 1. Wauw heel mooi geschreven, zit me een paar tranen je zesde alinea te lezen, over vriendschappen die opeens een teleurstelling zijn, deze ervaring heb ik onlangs mogen ervaren, en dat doet pijn, als een ander die je denkt te kennen je opeens laat staan… juist op het moment dat je die persoon meer nodig hebt dan ooit… succes met je nieuwe woning…
 2. Tegen dat probleem loop ik ook aan Karin. Kan zelf niet terug reageren. Dacht dat ik alle blogproblemen achter me had gelaten nu ik besloten heb toch weg te gaan bij web-log. Maar helaasch…..
 3. Pingback: Nieuw: en dan? - |
 4. Zo, #wot geschreven, #wot gelezen x14, #wot commentaar geleverd x14. Ik weet nu al dat ik wel dichtbij elke week schrijven zal kunnen komen, maar niet 14 blogs op een avond aan zal kunnen. Dat spijt mij nu al, want ik heb geboeid gelezen!
 5. Heb wel alle blogs gelezen, maar niet overal een reactie achtergelaten.
  Het voelt niet vrij om te reageren bij sommige blogs. Moet bij oa de en de blog van eerst een account ergens voor aanmaken: excuses, maar ik ben al van zoveel ‘lid’… De voorwaarden zijn mij te beperkt, de moeite te groot. Kan dat niet anders? Een niet nieuwe manier, bijv gewoon mijn naam schrijven?
 6. Wat ontzettend leuk! Ik ga proberen om af en toe mee te doen, maar twijfel of het altijd gaat lukken. Ik vind het idee iig ontzettend leuk!
 7. Grappig, op de een of andere manier heb ik het gevoel dat ik weet waar je het over hebt, alsof ik je ken. Heel gek. Alsof ik jouw teleurstelling heb gevoeld af en toe het afgelopen jaar. Terwijl ik nooit gesproken heb! Raar toch? Ik weet het niet, kan het niet goed uitleggen. Alsof ik al had aangevoeld hoe je je voelde, precies zoals je hier beschrijft. Anyway. Moet gaan, gotta go, moet nog een (verlate) WOT schrijven. :-)
 8. Oh, wat leuk! Ik ben benieuwd of het volhoud, maar ik ga het zeker proberen want ik vind het een leuk initiatief!
 9. en kimetc: leuk als je meedoet. is een ruggensteuntje en je moet helemaal niets, zit er een keer geen woord voor je bij, sla je gewoon over. het is wel een uitdaging naar het woord te kijken en misschien valt er toch iets over te schrijven. succes iig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>