Skip to content →

Photo On Tuesday. #PHOT Deel 1.

Vanaf vandaag is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een experiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan schuiven. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox!

Plamuur.

plamuur.

‘Ik vind dat je jezelf goed opmaakt!’ Daar kreeg ik een goed gevoel bij. Dat ik ‘voor de tv’ een airbrush over mijn gezicht kreeg dat alles ‘egaal’ maakte was minder. Alsof ik een auto was die opnieuw in de lak werd gezet. ‘Voor tv is alles iets meer aangedikt.’ Ik kreeg een randje boven de rand van mijn bovenlip. ‘Iets meer accent.’ Alles iets meer extra. Het is niks voor mij, dat getut. Ik ben net thuis van een ‘opvallende’ dag. Zometeen even douchen en mezelf teruggeven. Maar wat een belevenis. TV. Daar lees je vanavond en anders morgen meer over!

Published in werk

26 Comments

 1. Ik vond dat je het prima deed daar bij Koffietijd! Ik hoop dat het optreden ook nieuwe lezers oplevert.

 2. […] blogpost is onderdeel van #PHOT = Photo on tuesday. Recommend on Facebook Share on Linkedin Share on nuJIJ Subscribe to the […]

 3. Leuk!

  Ik had m gisteren gemaakt omdat ik niet wist of ik vandaag tijd zou hebben, dus weet niet of ie meetelt ;-)

  Anders doe ik vanavond laat nog een andere… met n gebroken arm in de familie chauffeur ik me een endje in de rondte en zo zoon die thuiskomt uit Turkije – op weer naar Schiphol … drukdrukdruk…

  Titel is in ieder geval heel origineel ‘fotomomentje’ met daarbij ook de vraag om iets origineels te verzinnen als antwoord op de bijbehorende vraag – zie foto

  http://carogeurtsenmyblog.wordpress.com/2012/02/27/fotomomentje/

 4. […] Vanaf vandaag (dinsdag) is de #PHOT begonnen, (Photo on Thuesday). “Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, (Write on Thursday) alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een experiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan schuiven. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link onder in de reactiebox op de website van initiatiefneemster Karin Ramaker“, […]

 5. Ooh.. ik twijfel of ik hier aan ga mee doen. Misschien dat ik af en toe mee doe :)

 6. […] Photo on Tuesday. Dat is waar #Phot voor staat. Een initiatief van Karin Ramaker. Deze opdracht is een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar […]

 7. […] blogpost is onderdeel van #PHOT PHOT=Photo on tuesday. Recommend on Facebook Share on Linkedin Share on nuJIJ Subscribe to the […]

 8. […] wat een opluchting, het is vandaag PHOT (Photo On Tuesday). Phew. Dat scheelt geblog. Dank […]

 9. […] een leuk initiatief van Karin: Photo on Tuesday. Dinsdag ja. Vandaar photo on sunday, want dit initiatief wil ik niet aan me voorbij laten gaan. […]

 10. […] vandaag gisteren is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije […]

 11. […] vandaag gisteren is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten