Vanaf vandaag is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een experiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan schuiven. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox!

Plamuur.

plamuur.

‘Ik vind dat je jezelf goed opmaakt!’ Daar kreeg ik een goed gevoel bij. Dat ik ‘voor de tv’ een airbrush over mijn gezicht kreeg dat alles ‘egaal’ maakte was minder. Alsof ik een auto was die opnieuw in de lak werd gezet. ‘Voor tv is alles iets meer aangedikt.’ Ik kreeg een randje boven de rand van mijn bovenlip. ‘Iets meer accent.’ Alles iets meer extra. Het is niks voor mij, dat getut. Ik ben net thuis van een ‘opvallende’ dag. Zometeen even douchen en mezelf teruggeven. Maar wat een belevenis. TV. Daar lees je vanavond en anders morgen meer over!

— februari 28

25 thoughts on “Photo On Tuesday. #PHOT Deel 1.

 1. Ik vond dat je het prima deed daar bij Koffietijd! Ik hoop dat het optreden ook nieuwe lezers oplevert.
 2. Pingback: Sweet paprika | Lovestrong
 3. Leuk!

  Ik had m gisteren gemaakt omdat ik niet wist of ik vandaag tijd zou hebben, dus weet niet of ie meetelt ;-)

  Anders doe ik vanavond laat nog een andere… met n gebroken arm in de familie chauffeur ik me een endje in de rondte en zo zoon die thuiskomt uit Turkije – op weer naar Schiphol … drukdrukdruk…

  Titel is in ieder geval heel origineel ‘fotomomentje’ met daarbij ook de vraag om iets origineels te verzinnen als antwoord op de bijbehorende vraag – zie foto

  http://carogeurtsenmyblog.wordpress.com/2012/02/27/fotomomentje/

 4. Pingback: Fotomomentje #PHOT Deel 1 | Carolien Geurtsen
 5. Ooh.. ik twijfel of ik hier aan ga mee doen. Misschien dat ik af en toe mee doe :)
 6. Pingback: Amerika , Phot 1 | Linda Linea Recta
 7. Pingback: Grijs | Lovestrong
 8. Pingback: Parkenmarketing | Elja Daae
 9. Pingback: Photo on sunday | Ikke Online
 10. Pingback: Foto’s nemen als een pro | Elja Daae
 11. Pingback: Valse bescheidenheid: check. | Elja Daae
 12. Pingback: Crossing the line | Loesje
 13. Pingback: Crossing the line | Marloes
 14. Pingback: heideorganiseert » There is never just one side to a story
 15. Pingback: There is never just one side to a story | Rechtuitmijnhart

What Do You Think?