Photo On Tuesday. #PHOT Deel 1.

Vanaf vandaag is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een experiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan schuiven. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox!

Plamuur.

plamuur.

‘Ik vind dat je jezelf goed opmaakt!’ Daar kreeg ik een goed gevoel bij. Dat ik ‘voor de tv’ een airbrush over mijn gezicht kreeg dat alles ‘egaal’ maakte was minder. Alsof ik een auto was die opnieuw in de lak werd gezet. ‘Voor tv is alles iets meer aangedikt.’ Ik kreeg een randje boven de rand van mijn bovenlip. ‘Iets meer accent.’ Alles iets meer extra. Het is niks voor mij, dat getut. Ik ben net thuis van een ‘opvallende’ dag. Zometeen even douchen en mezelf teruggeven. Maar wat een belevenis. TV. Daar lees je vanavond en anders morgen meer over!

Delen? Graag!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone

26 gedachten over “Photo On Tuesday. #PHOT Deel 1.

 1. Pingback: Sweet paprika | Lovestrong

 2. Leuk!

  Ik had m gisteren gemaakt omdat ik niet wist of ik vandaag tijd zou hebben, dus weet niet of ie meetelt ;-)

  Anders doe ik vanavond laat nog een andere… met n gebroken arm in de familie chauffeur ik me een endje in de rondte en zo zoon die thuiskomt uit Turkije – op weer naar Schiphol … drukdrukdruk…

  Titel is in ieder geval heel origineel ‘fotomomentje’ met daarbij ook de vraag om iets origineels te verzinnen als antwoord op de bijbehorende vraag – zie foto

  http://carogeurtsenmyblog.wordpress.com/2012/02/27/fotomomentje/

 3. Pingback: Fotomomentje #PHOT Deel 1 | Carolien Geurtsen

 4. Pingback: Amerika , Phot 1 | Linda Linea Recta

 5. Pingback: Grijs | Lovestrong

 6. Pingback: Parkenmarketing | Elja Daae

 7. Pingback: Photo on sunday | Ikke Online

 8. Pingback: Foto’s nemen als een pro | Elja Daae

 9. Pingback: Valse bescheidenheid: check. | Elja Daae

 10. Pingback: Crossing the line | Loesje

 11. Pingback: Crossing the line | Marloes

 12. Pingback: heideorganiseert » There is never just one side to a story

 13. Pingback: There is never just one side to a story | Rechtuitmijnhart

 14. Pingback: PHOTO ON TUESDAY: TROTS-PRIDE | Liesbeth Steur - storyteller

Geef een reactie