Skip to content →

Write On Thursday. #WOT Deel 15.

De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier!

Toekomstmuziek * Het mooie, maar onwaarschijnlijke dat in de toekomst zou kunnen gebeuren.

Je kunt alleen
maar fluiten
wat je nu
kunt fluiten.

Published in werk

32 Comments

 1. Saskia van der Werff Saskia van der Werff

  Ik had het idee opgevat om een kort gedicht te schrijven maar wat ik ook probeerde, ik bleef betoverd door het korte gedicht van Karin. Prachtig!
  Dan maar over een andere boeg gegooid (en echt, deze tekst hier is langer dan mijn #wot bijdrage). Nou ja, bijna dan.

  http://academievandezon.ning.com/profiles/blogs/toekomstmuziek-wot-15

 2. […] ook mee aan #WOT Write On Thursday. Recommend on Facebook Share on Linkedin Share on nuJIJ Subscribe to the comments on this post […]

 3. […] ontdekte het bij haar en zij verwees naar van waar het kwam. Een heel leuk idee, vind ik persoonlijk, dus ik ben van plan om het te volgen voor zover […]

 4. […] De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Categorie : #WOT – Writing On Thursday, Tijd, Voet bij stuk Tags : calvinisme, Dromen, Muziek […]

 5. […] woord voor WOT wordt elke donderdag geplaatst op het blog van Karin In de reacties op het blog worden de koppelingen van de andere WOT blogstukjes […]

 6. […] De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Share this: Category : #WOT – Writing On Thursday, Tijd, Voet bij stuk Tags : calvinisme, Dromen, Muziek facebook Twitter del.icio.us digg stumbleupon […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten