Skip to content →

Photo On Tuesday. #PHOT Deel 8.

Pas geleden is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox! Heb je wel een foto maar geen blog, zet het dan op Twitter met # (hashtag) PHOT en maak je wellicht iemand attent op de creatieve foto-opdracht!

Is het heel erg?

Untitled

Bodypaint is zo oud als wat. Kinderen, jonge kinderen, hebben het bedacht. Als je even buiten kaders wilt gaan en iets wilt doen wat eigenlijk niet mag, kleur je gewoon je eigen handen. Of een muur bij papa en/of mama thuis. En dan is het kunst wat niet gewaardeerd wordt. Want alle grote mensen worden er boos om, terwijl het gewoon graffiti heet. …

Published in werk

8 Comments

  1. Parkeergarages

    Parkeergarages – auto’s hebben een plaats nodig om de hele tijd zinloos stil te kunnen staan. Parkeergarages zijn daarom vreemde omgevingen. Hooguit stapt iemand in of uit. En soms zit bij de ingang een mannetje op een ouwe versleten stoel door een ongewassen raam de boel gade te slaan.

  2. […] post is in het kader van Photo on Tuesday, vandaag alweer de 8e x – Ge├»nitieerd door Karin Ramaker, elke week op dinsdag een foto. En ja ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten