Pas geleden is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox! Heb je wel een foto maar geen blog, zet het dan op Twitter met # (hashtag) PHOT en maak je wellicht iemand attent op de creatieve foto-opdracht!

Is het heel erg?

Untitled

Bodypaint is zo oud als wat. Kinderen, jonge kinderen, hebben het bedacht. Als je even buiten kaders wilt gaan en iets wilt doen wat eigenlijk niet mag, kleur je gewoon je eigen handen. Of een muur bij papa en/of mama thuis. En dan is het kunst wat niet gewaardeerd wordt. Want alle grote mensen worden er boos om, terwijl het gewoon graffiti heet. …

Getagd op:                

8 thoughts on “Photo On Tuesday. #PHOT Deel 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>