Liedje op zondag. Deel 10.

Wie kent Ally McBeal nog? Vroeger verslond ik die tv serie omdat ik er zoveel raakvlakken uithaalde. John Cage in de serie had de perfecte themesong, iets waar ik het ook over heb in Opkrabbelen. Je moet je lijflied hebben omdat je er in tijden van stress, gedoe, sores, ellende en verdriet steun aan kunt hebben en jezelf eraan kunt optrekken. Ik heb lang gezocht naar de juiste video maar heb alleen deze versie kunnen vinden. Expres in klein formaat, omdat je het dan iets beter in beeld ziet.

‘Music is so much more than a list. It’s a mood, it’s nostalgia, it’s being transported to somewhere other than where you are.’ — scott*eric.

Meer Liedjes op zondag vind je hier.

Gepubliceerd door

karin

Linkshandig en zelfstandig. Ik ben 3x auteur bij Scriptum. 1x eigen beheer. Ik hoef niet in een hokje. Schrijf mee: met-k.com/life-review

Een gedachte over “Liedje op zondag. Deel 10.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *