Photo On Tuesday. #PHOT Deel 12.

Posted by on mei 15

Ooit is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox! Heb je wel een foto maar geen blog, zet het dan op Twitter met # (hashtag) PHOT en maak je wellicht iemand attent op de creatieve foto-opdracht!

Feest Der Verademing.

Buurtfeest De Verademing!

In onze nieuwe wijk in het hartje centrum vierden we afgelopen zaterdag dat we een leuke buurt zijn met leuke mensen die allemaal stuk voor stuk in zijn voor een feestje en bovendien muzikaal, creatief en ondernemersgericht bezig zijn. Het was een feestje zoals feestjes horen te zijn; de ene zorgde voor eten, de ander voor een muzikaal optreden. Er werd gestoepkrijt door kinderen en zelfs de ijscoboer kwam gratis ijs brengen. Na achten ‘s avonds stond er nog een klein clubje met een biertje in de hand te dansen.

Op het podium stonden kinderen die in de microfoon wilden zingen. De microfoon stond alleen uit, anders hadden we van een waar open podium kunnen genieten.

Posted in: ik

Comments

 1. Carolien Geurtsen
  mei 15

  wat is zwart wit toch mooi Karin, leuk.

  Ik vergeet het iedere keer weer, omdat ik (nog) met mijn mobiel fotografeer en vrijwel niets bewerk. Vroeger eindeloos veel, en zelf ontwikkelt, gespeeld…

  Vandaag dus weer een kleurtje…

  “Liedjes van verlangen”

  http://caroliengeurtsen.nl/liedjes-van-verlangen/

 1. Zielsgenot en Pijn » liedjes van verlangen -
  [...] van de serie Photo on Tuesday, vrij naar #PHOT, deel 12 alweer. Share this: Category …
 2. een gewone 15 mei #phot : petepel -
  [...] veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox …

Leave a Reply

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>