Photo On Tuesday. #PHOT Deel 12.

Ooit is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox! Heb je wel een foto maar geen blog, zet het dan op Twitter met # (hashtag) PHOT en maak je wellicht iemand attent op de creatieve foto-opdracht!

Feest Der Verademing.

Buurtfeest De Verademing!

In onze nieuwe wijk in het hartje centrum vierden we afgelopen zaterdag dat we een leuke buurt zijn met leuke mensen die allemaal stuk voor stuk in zijn voor een feestje en bovendien muzikaal, creatief en ondernemersgericht bezig zijn. Het was een feestje zoals feestjes horen te zijn; de ene zorgde voor eten, de ander voor een muzikaal optreden. Er werd gestoepkrijt door kinderen en zelfs de ijscoboer kwam gratis ijs brengen. Na achten ’s avonds stond er nog een klein clubje met een biertje in de hand te dansen.

Op het podium stonden kinderen die in de microfoon wilden zingen. De microfoon stond alleen uit, anders hadden we van een waar open podium kunnen genieten.

Gepubliceerd door

karin

Linkshandig en zelfstandig. Ik ben 3x auteur bij Scriptum. 1x eigen beheer. Ik hoef niet in een hokje. Schrijf mee: met-k.com/life-review

6 gedachten over “Photo On Tuesday. #PHOT Deel 12.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *