Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Vandaag.


5 reacties op “Twijfelen.”

  1. Mijn variant: vandaag heb ik veel plannen. Heel veel plannen. Veel wat ik wil doen. Veel wat ik moet doen. Ik begin gewoon ergens en zie hoe ver ik kom. Nee. Ik maak een lijst en pak alles in volgorde op. Als ik doorwerk, krijg ik driekwart wel af. Nee, ook niet. Ik haal alles uit mijn agenda en moet niets en zie vanzelf wat ik dan toch ga doen. Nee, dat is m ook niet.

    Ok. Ik ga slapen op het strand en zie het daarna wel weer.

  2. @Heide: niet persé mijn gedachtengang was dit. Ik zal binnenkort eens mijn gedachtengang via een soort telefoongesprek natekenen. ;-)

  3. Da’s toevallig. Vandaag heb ik twee knopen doorgehakt. Of ik het doel haal weet ik niet. Maar ook als ik het doel niet haal, is de weg naar het doel een hele bevredigende, leerzame geweest. Omdat ik ondernam in plaats van stil te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten