Blog Away Maand!

blogaway_red

Wil je geen black-out meer als je voor je computer  zit? Vanaf 6 januari 2014 start de Blog Away Maand!

Op jouw tempo en in jouw eigen tijd bloggen doordat ik je opdrachten geef. Via het online spreekuur via Google+ geef ik je feedback en tips. Doe mee en geef je nu op! 

Ben je al eens begonnen met een blog (voor je bedrijf) maar liet je het halverwege weer links liggen? Omdat je in de knoop kwam met schrijven vanuit zakelijk oogpunt maar je toch geen saaie artikelen wilde schrijven of omdat je niet wist waar je de onderwerpen vandaan moest halen? Of je denkt nu dat je alle onderwerpen wel hebt gehad?

Misschien ben je eigenlijk helemaal niet zo’n schrijver maar wil je wel blijvende aandacht genereren voor je bedrijf? Misschien worstel je met hoe je wil overkomen en raak je in de war bij het woord ‘blog’ want een blog schrijven is geen artikel schrijven!

Je krijgt via email inspiratieopdrachten om rechtstreeks toe te passen op je blog. Ik geef je tips & tricks, persoonlijke feedback en spreek je tijdens het online spreekuur via de Google+ Hang Out als je vragen hebt. En dit voor maar €35 ex btw!

Wil je je zakelijke blog nieuw leven inblazen? Ben je net een blog gestart? Geef je nu op voor de Blog Away Maand! Tot vrijdag 3 januari 17.00 2014 kun je je aanmelden! Maar wees niet getreurd, er komt een volume #2!

UPDATE 3 januari 2014 17:00: Aanmelden voor Blog Away NL is nu gesloten.

6 Comments

  1. Jammer dat ik te laat ben
    had erg graag ook meegedaan
    maar ga dit wel volgen
    bedankt

  2. Pingback: Blog, vlog, plog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *