Skip to content →

Gewoon zomaar. Of toch niet.

Nietsvermoedend opende ik de deur. En de persoon die in de deuropening stond had een bos bloemen bij. Tulpen. Voor mij. Gewoon. Een verrassing. Zomaar. Of toch niet helemaal. Iets met vertrouwen. Goede zorgen. En dergelijke. Waarmee kun je mij heel erg blij maken? Juist. Met een bloemetje. Het liefst onverwacht.

De #PHOT (Photo on Tuesday/Foto op dinsdag) is ooit begonnen ter inspiratie om blogs te maken. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT (Write on Tuesday), alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto op dinsdag gemaakt, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht.

Published in blog

5 Comments

  1. Bloemen zijn fijn, zeker onverwachte bosjes. Mijn dag was wat zwart-witter.

    Ik sta erop
    http://bit.ly/2jw1vHy #PHOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten