Wat heb jij met je haar gedaan?

Ze zaten naast elkaar in de tram. Twee jonge meisjes. Ze speelden op hun telefoon. Bij eentje ging hij af. ‘Hey, ja, ik zag haar ook vandaag.’ … Ik zei nog: ‘Wat heb je met je haar gedaan?’ … ‘Ik zei: Je haar ziet er gek uit. Het lijkt wel geel. Geel met groen. Het ziet er niet uit. Ik zei: ‘Naar welke kapper ben jij geweest?’ … ‘Ja, en toen zei ik: ik ga dus niet naar die kapper!’

Het voelde een heel klein beetje als de verkiezingsuitslagen van gisterenavond. Ik zou wensen dat geel met groen zich zou gaan vermengen maar ik hou mijn hart vast. …

Gepubliceerd door

karin

Linkshandig en zelfstandig. Ik ben 3x auteur bij Scriptum. 1x eigen beheer. Ik hoef niet in een hokje. Schrijf mee: met-k.com/life-review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *