Niemand weet hoe hij heet.

Ik zie de foto’s. Er lijkt wat weggehaald, vaag gemaakt of geblurred waardoor je meteen getrokken wordt naar de vrouwelijke verschijning. Ze is alleen.
Net ervoor was ze nog met iemand samen. Niet alleen met rolkoffers en tassen maar met een kind. Een jongetje met een wintermuts op en een dikke jas aan. Zou hij geweten hebben wat er gebeuren zou? Zou ze het afgesproken hebben en hem geïnstrueerd hebben daar te blijven zodat ze rustig kon weglopen, de massa in?

Niemand weet hoe hij heet. Waar hij vandaan komt. Wie hem achterliet want hij praat met niemand. Hij is nu met vreemde mensen in een vreemd huis die zijn taal waarschijnlijk niet spreken. Het is daar koud ook al is de verwarming aan. …

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten