Een gaatje in je buik.

De laatste week voel ik me onrustig. Het is een gevoel dat ik probeer van me af te schudden. Dat lukt alleen als ik jouw filmpjes of foto’s even bekijk. Dan word ik weer rustig omdat ik je hoor lachen of je probeert nieuwe woorden uit. Het leven gaat gewoon door, altijd, en dus zijn er voor jou op de dagen voordat je geopereerd wordt gewoon normale dingen.

Het is simpel, als ik mijn eigen realisme inzet weet ik verstandelijk dat het maar een kleine ingreep is die niet lang duurt en waarbij je hoogstwaarschijnlijk niet lang in het ziekenhuis moet blijven. Maar er spreekt een vervelend gevoel dat ik een nare herinnering noem want twee jaar geleden was er ook een operatie. Een hele zware. Hoewel de operatie goed verliep, zullen we het maar niet meer hebben over wat erna gebeurde. Ik schud die gedachte snel van me af. Ik heb er niks aan. Dit is anders.

Ik probeer me voor te houden dat de kleine ingreep aanstaande dinsdag jou gaat helpen. De vervelende neussonde gaat uit je keel (je hebt er zoveel last van – moet elke ochtend kokhalzen als je wakker wordt) en er komt een gaatje in je buik. Dat gaatje zorgt ervoor dat je eten direct in je maag gaat. En wij; papa, mama, opa en oma en ik zullen weer moeten leren hoe we jou eten gaan geven. Ik hoop door deze ingreep dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

En ik heb al een idee welk cadeautje ik voor je ga kopen. Maar dat vertel ik nog niet!

Alle brieven aan Q lees je hier.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Published by


Reacties

 1. Monique avatar
  Monique

  Q is een superman toch Karin!! Heb vertrouwen, ook deze heuvel neemt hij weer vol power!! Sterkte

 2. karin avatar
  karin

  @Monique: :-) dank je!

 3. Lies avatar
  Lies

  ❤️❤️❤️❤️

 4. Lies avatar
  Lies

  Heftig voor Q en alle liefhebbende mensen om hem heen.
  Op hoop van zegen dat het goed gaat helpen!

 5. karin avatar
  karin

  @Lies: ik hoop het ook! die neussonde zijn we allemaal behoorlijk beu, vooral Q zelf!

 6. Rob Alberts avatar
  Rob Alberts

  Een heftige ingreep.

  Toch heb ik er vertrouwen in.

  Bemoedigende groet,

 7. Harme van Kamp avatar
  Harme van Kamp

  Het voelt vaak een beetje vreemd om stukjes met dit soort inhoud te liken. Maar in dit geval like ik de manier van schrijven over zo’n zwaar onderwerp. Liefdevol, krachtig en strijdbaar. Dat mag geliked worden!
  Sterkte.

 8. karin avatar
  karin

  @Rob: dank je!
  @Harme: bedankt ook!

 9. Jochem avatar
  Jochem

  Heel veel sterkte en succes!! Ik denk aan jullie!

 10. karin avatar
  karin

  @jochem: dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten