Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Voor de winst.

Wedstrijden. Wedstrijden bedacht voor een potje voetbal, schilderen, koken en zelfs voor het schrijven. Aan sjieke ronde tafels zaten ze, met witte lakens tot net boven de grond waarbij ik meteen vreselijk ongerust zou zijn er ook maar iets op te knoeien als ik er zou moeten zitten. Je zou maar een aardbei laten vallen terwijl je een toetje aan het eten was. Zomaar een rode vlek op het hagelwitte tafelkleed.
Ajax verloor afgelopen week in de laatste minuut. Het kan verkeren. Ook een stevige verliezer leek de schrijver Ilja met de moeilijke achternaam (Ik heb even geen zin om te Googelen, het te kopiëren en met control v hier neer te plempen) tijdens de Libris literatuurprijs. Hij ging naar Rob van Essen en niet naar hem. Daags later lees ik een column in HP de Tijd. Hij had die prijs helemaal niet nodig, zei hij. Ergens vind ik het toch sneu als een verliezer daags na een wedstrijd aangeeft dat hij helemaal niet op die prijs zat te wachten. Dan had hij ook voor de nominatie ronde vriendelijk kunnen bedanken, toch?

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten