Karin Ramaker.


De stad is stil.

In mijn omgeving lijkt men gehoor te geven aan de oproep zoveel mogelijk thuis te blijven. Op een enkele ondoordachte of laconieke burger na past men op en loopt ver uit elkaar. Er zijn een paar winkeltjes geopend die koffie verkopen. De terrassen zijn leeg. De stad is stil.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Published by


Reacties

 1. Rob Alberts avatar
  Rob Alberts

  Vooral het centrum van Amsterdam is stil geworden. En voorwaar er klinkt weer Nederlands. De vele toeristen zijn langzamer hand verdwenen. Nu nog alle lege woningen terug naar de bewoners. De woningnood zou zomaar opgelost kunnen worden. En wanneer dan de echte kleine middenstander weer een nieuwe start wordt gegund?

  Het zou een nieuwe economische bloei voor Amsterdam kunnen betekenen.

  Stille groet,

 2. karin avatar
  karin

  @Rob: ik ben benieuwd, over een tijdje, wat er blijvend verandert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten