Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Sjonge, jonge, jonge.

Meneer, u heeft zeker niemand verloren aan corona? Ik zei het niet maar had het achteraf misschien wel kunnen vragen. De man stond buiten met zijn hete kop koffie tussen mij en een oudere man in en wilde naast ons gaan zitten.
‘Graag anderhalve meter afstand!’ riep de oudere man.
‘Dat geldt ook voor mij!’ riep ik.
De man keek eerst verongelijkt. Toen daalde het gewicht van de toegeroepen zinnen en keek hij verbolgen. Hij schudde zijn hoofd, ik hoorde een ‘sjonge, jonge, jonge’, hij droop af en ging pal naast een andere man zitten. Deze man hield zijn mond.

Wil je mijn blog steunen met een bijdrage? Doneren mag hier.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten