Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Het was druk in de straat. Mensen fietsten, reden in auto’s voorbij en waar vrachtwagens een weg versperden werd er luid getoeterd. Vaak hoorde je mensen roepen tegen elkaar. Van ‘Kijk uit man!’ naar ziektes die je mensen blijkbaar toewenst als je een slecht humeur hebt. Ik had even pauze op mijn werk en keek door het raam naar buiten. Er liep een lange man met iets op zijn rug tergend langzaam dwars de straat over. Een fietser naderde hem.

‘Loop even door, joh!’

De man met de fiets aan zijn hand stond midden op de weg stil en keek langzaam achterom.

‘Hebbie ut teguh mij? Kan%$#@! Ty&^%$#@! Fiets toch Godverdomme door dan! Met je ka^%$#@ ty^%$!#@ …’

Het ging zo nog even door. Zelfs toen de man al lang voorbij gefietst was en de andere man zijn fiets tegen een paal parkeerde. Toen pas zag ik wat hij op zijn rug had. Een yogamatje. Hij liep met zijn handen in zijn zakken heel rustig schuin naar de overkant om de yogastudio te bezoeken. Namasté mensen!

Wil je mijn blog steunen met een kop koffie donatie? Ik doneer een kop koffie.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


2 reacties op “Namaste.”

  1. Fitness, yoga allemaal een pot nat. Dat mensen naar een yogales gaan zegt niets over hun mentale fitness. Dat zie je maar weer. Zoveel would-be en wannabe en posers. Een prachtige filosofie verworden tot … en wie weet was de man vroeger nog veel erger. Had hij meteen uitgehaald. Ik hou hoop. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten