Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Het systeem.

‘Goedemorgen, ik bel voor een uitslag…’ ‘Wat is uw geboortedatum?’ … ‘Ik zie nog niets. Wanneer heeft u het onderzoek gehad?’ ‘Vorige week, en ik zou een dag later de uitslag krijgen maar het is nu een week later en ik heb al drie keer gebeld.’ ‘Dat is vreemd. Kunt u bellen met de kliniek en nogmaals vragen of ze de uitslag naar ons sturen?’ Zo gezegd, zo gedaan.

‘Goedemorgen, ik bel voor de uitslag. Inmiddels zou het goed verstuurd zijn?’ ‘Wat is uw geboortedatum?’ … ‘Ik zie helaas nog niets in ons systeem. Dat is vreemd.’ ….

‘Mag ik iets voorstellen? Is het een idee dat jullie zelf even naar de kliniek bellen en mij belt als de uitslag er is, er gaat duidelijk iets mis?’ ‘Ja, mag ik uw telefoonnummer dan?’ Zo gezegd, zo gedaan.

‘Goede..m…morgen nog steeds, ik heb contact gehad met de kliniek en zij zeggen dat het inderdaad verstuurd is maar hier is het nog steeds niet binnen. Ik kan kijken of ze het per fax hebben verstuurd…. Nee, ik zie geen fax. Ik zal nog even bellen hoe het zit. Dan bel ik u terug.’ Zo gezegd, zo gedaan.

‘Goedemorgen, ze geven inderdaad aan dat het verstuurd is maar wij ontvangen het dan pas na een dag. Dus u moet morgen even terugbellen.’

Wil je mijn blog steunen met een kop koffie donatie? Ik doneer een kop koffie.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten