Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Sterk spul.

Toen ik pas in Den Haag woonde kreeg ik een rondleiding in de jenever- likeurwinkel Van Kleef. Wat de aanleiding precies was weet ik niet meer. Er stonden vaten, dat weet ik nog wel. Jenever had ik nooit gedronken totdat ik pas geleden koffie dronk met een beetje jenever. Dat vond ik heel erg lekker! De tweede keer dat ik een koffie dronk met jenever zat er iets te veel jenever in. Toen smaakte het nogal sterk. Afgelopen zaterdagavond was ik voor het eerst sinds de corona pandemie weer op een feestje. Ik dronk pure jenever uit een klein glaasje en voelde de warmte door mijn slokdarm zo naar beneden gaan mijn maag in. Dat was ongeveer ook het enige wat ik er prettig aan vond, denk ik.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten