Vagina.

We zitten binnen aan de grote tafel met een spel. De kaarten zijn geschut en op een stapel gelegd. Een kleur met de letter G. ‘Geel!’ Een land met de letter O. Dat is lastiger. Drie kinderen rondom een Pim, Pam, Pet spel en ik. De oudste pakt een kaart en leest voor: ‘Een lichaamsdeel.’ De anderen beginnen te grinniken. Dan draait de jongste. Er wordt nog steeds gegrinnikt. Dan wordt de letter F gedraaid.

‘Fagina!’ roept de jongste. Iedereen barst in lachen uit.

‘Helaas. Vagina begint met de letter V.’

Een stukje taal naar de kinderen toe.

Eén reactie op “Vagina.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten