Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Dank u wel daarvoor.

‘Ik hoorde u lopen op uw hakken met uw snelle tred. Gaat u ergens naartoe? Heeft u iets leuks gekocht?’ Hij wees naar de papieren tas. ‘Het is zeker voor de wintersport, of houdt u niet van wintersport? Ik hou helemaal niet van wintersport. Ik hou van de zon. Ik ga elk jaar, tenminste ging, naar Ierland om te fietsen met mijn vriend. Kent u Ierland? Houdt u van fietsen? Oh, u wandelt liever. Ja, dat kan ook in Ierland. Ik raad u aan om te gaan wandelen daar bij de westkant. Het is daar prachtig! Wat vind ik het fijn even met u gesproken te hebben. Dank u wel daarvoor.’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten