Veertje.

Vanochtend verzorgde ik de tuin. Al het overtollige zand moest weg. Opgeruimd. Onkruid dat niet mooi was of sterk overwoekerde, weg. Opgeruimd. Ik deed het zand en onkruid in vuilniszakken die ik vervolgens amper kon dragen. Tussen de bollen, planten en boom lag een verdwaald veertje. Het bleef plakken aan mijn schop en ik haalde het veertje eraf. Ik stop het tussen twee bladzijdes van een boek, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten