Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De reis in je hoofd.

Als we een vakantie zouden boeken, waar zouden we dan heen willen. We waren er al vrij snel uit. En dan ga je zoeken, foto’s bekijken, informatie inwinnen, op bookingsites kijken. Prijzen vergelijken. Hotels indelen. Afstanden berekenen. Treintijden opzoeken. Prijzen optellen. Kijken hoeveel dagen we willen gaan. Welke data geschikt zijn. Wanneer we kunnen.

Dromen en zoeken naar een vakantie is bijna net zo leuk als erheen reizen of er al zijn. Als ik online hotels of B&B’s afstruin, via Google Maps rondzwerf in de buurt en bekijk wat de afstanden zijn ben ik al half op weg. De reis zit voor een deel in je hoofd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten