Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Dagje Utrecht.

Normaliter sjok ik achter haar aan door het centrum van Utrecht, deze keer vroeg ze aan mij: ‘Heb jij iets specifieks nodig, want ik hoef niet winkel in, winkel uit, deze keer.’ Ik vertelde over die regenjas. Die hele dunne, die er, na een plensbui op de fiets, voor zorgde dat ik alsnog kletsnat werd. Ik wilde een degelijke, waterdichte regenjas. ‘Misschien een ANWB winkel?’ opperde ze. We liepen, na een lunch bij Het College, even de ANWB winkel binnen waar ik al snel tot de conclusie kwam dat modieus ook wel belangrijk voor mij was. Ik nam aanstalten te gaan toen een skateboarder me vroeg waar ik precies naar zocht, om vervolgens een heel lang verhaal te houden over de plussen en de minnen van een goeie regenjas. Mijn hoofd tolde, dat zei ik hem ook. ‘Oh,’ zei hij, ‘maar begrijp je me wel?’

Lang verhaal kort, ik heb even geen zin om een regenjas te kopen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten