Zal ik dat doen?

Ik heb ooit de gewoonte afgeleerd om alles driedubbel te controleren. Eenmaal, bewust en doordacht handelen is voldoende. Dus, het overzetten van spullen van de ene tas naar de andere behoeft geen uitgebreide controle. Je staat er zelf bij, dus je bent je bewust van wat je doet. Vanochtend moest ik naar een afspraak en nam ik mijn laptop mee. Dit betekende dat ik mijn benodigdheden, zoals huissleutels, lippenbalsem en portemonnee, moest overbrengen naar een grotere tas. Na mijn afspraak werkte ik de hele ochtend achter mijn laptop in een gezellig café, genietend van koffie, nog een kopje koffie, een scone met jam, jus d’orange en later een vroege lunch. Toen ik na het eten mijn tandenstoker wilde pakken uit mijn portemonnee, ontdekte ik dat ik mijn portemonnee niet bij me had. Paniek! ‘Ik heb een probleem,’ legde ik met blozende wangen mijn verhaal uit aan de eigenaresse. Ze was begripvol en zei: ‘Woon je in de buurt? Nee? Kom morgenochtend maar betalen.’ Nadat ze me even aankeek, vroeg ze toen om mijn naam en telefoonnummer, die ze op een papiertje noteerde. Nu is natuurlijk haar vraag: zal ik dat morgen doen?…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten