Share

De boel overzetten en ander technisch gedoe.

zaterdag 1 augustus 2009Al jaren werk ik met blogger. Blogger roels for the most part. Wat ik niet wist was dat een hele tijd geleden iedereen die met blogger werkte een gmail account moest nemen om zo een ge-upgrade-de versie van blogger te gebruiken. Ik nam, gewoon uit mezelf, ook een gmail account. Maar er ging iets niet helemaal goed. Iets ging helemaal langs me heen of ik heb die mail, of wat dan ook, nooit ontvangen want terwijl iedereen die blogger gebruikte gezellig verder ging met een hele vernieuwde versie, ging ik stug door met de sterk verouderde versie.

Wist ik veel.

Waardoor bepaalde (simpele) dingen niet konden. Ik html-de me helemaal te pletter. Toen ik een aantal mailtjes en tweets kreeg van volgers die zich afvroegen hoe het kon dat ik geen trackback e.d had ging er hier in huize K een langzaam lampje branden. Of eigenlijk ging er bij de techneut des huizes een lampje branden. Bij mij brandde nog steeds eigenlijk niets.Ik ben steeds meer beperkt. Ik erger me soms helemaal de tering ontzettend als bepaalde normale dingen niet werken op m'n blog die blijkbaar bij een ander wel werken. Bovendien ben ik heel beperkt met het uitzoeken en gebruiken van layouts. Gros van de mooie layouts kan ik simpelweg niet gebruiken met m'n oude blogger versie. Of ik moet zodanig dingen handmatig aanpassen dat ik me wederom helemaal de tering ontzettend erger.

Als iets enorm beperkt is/wordt dan gaat het bij mij kriebelen. Dan gaan de ellebogen wapperen. Ik kan slecht tegen dingen die (me) beperken. Dus, morgen, zondag, zal dit webblog een dagje onbruikbaar zijn. Omdat er dan achter de schermen druk gezwoegd gaat worden om van mijn weblog een hele mooie, koele, uiterst bruikbare en functionele werkblog te maken.

Dus even geduld aub, duim en hoop.

photo CC made by: Dean Johnson.

Labels: , ,


1:50 PM //