Boeken.

met-k-logo

Blogboek

Mijn ebook over inhoudelijk, persoonlijk en zakelijk bloggen, BlogBoek, is nu te koop! Je kunt met de doe-opdrachten meteen aan de slag op je eigen blog! Betaling is via creditcard. Heb je geen creditcard, mail mij dan even om rechtstreeks te bestellen. (Dit boek is in eigen beheer uitgegeven.)

Mijn tweede boek via Scriptum Gewoon Single ligt nu in de boekwinkels!

Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan.

Hier te bestellen!

‘Dit is een heel goed boek omdat het je inspireert en stimuleert om je eigen handleiding te schrijven; hoe ga ik om met een dip. Therapie /coaching is namelijk niet voldoende als je niets DOET met gevonden inzichten’. — Thessa Muijser, Muijser Therapie & Coaching.

• Succes is leven met pieken en dalen en leren van de dalen zodat je kunt pieken. Succes is op je bek gaan en weer opstaan, ervan leren en doen wat je wilt doen. Iedereen heeft valpartijen en struikelmomenten, maar weinigen durven ervoor uit te komen. Jammer, want het helpt als je weet dat je niet de enige bent en dat je er echt wat aan kunt doen.

• Dit boek helpt je door moeilijke periodes heen te slaan door doelgericht actie te ondernemen: niet lullen maar poetsen! Door creatieve oefeningen, praktische tips en boosters leer je anders naar je dip te kijken en kun je weer opkrabbelen en verdergaan.

• Een no bullshit, rechtvoor z’n raap zelfhulp-doe- boek met bijzondere vormgeving.

(Hier lees je de PDF van Witte Koord, uitgegeven in eigen beheer.)