Boeken.

achterflap gewoon single

‘De sneuheid van één tartaartje kan soms vol in je gezicht slaan.’ 
Het leven van de gemiddelde single gaat niet altijd over rozen. Vooral de zoekende single heeft brede schouders nodig om de vele opmerkingen, vragen en (voor)oordelen op te vangen. Als je alleen bent ben je per slot van rekening maar ‘zo alleen’, daar wordt niemand vrolijk van. 
Is er wat mis met de single? Ligt het ergens ‘ook een beetje aan henzelf’ dat ze single zijn want ‘ze is ook best moeilijk en veeleisend hoor’. Een single moet stiekem of openlijk ongelukkig zijn, lijkt wel. Maar ook al zijn er sneue momenten, de single is niet zielig en zit niet thuis weg te kwijnen; het beeld over de single moest worden aangepakt.
Aan de hand van interviews en persoonlijke verhalen schetst Karin Ramaker een realistisch beeld van de singles van nu: de voordelen van de alleenheerschappij in je eigen huis, de goedbedoelde maar soms kwetsende adviezen van de omgeving, de absurde ervaringen in het online daten, kortom de ups en downs van het single-bestaan. Herkenbaar, hilarisch en soms confronterend voor iedereen die single is.

Karin Ramaker (1973) is blogger en initiatiefnemer/organisator van allerlei (crossmediale) internetprojecten. Verder verzorgt ze blogworkshops en geeft ze blogadviezen voor bedrijven. Eerder verscheen van haar: Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan.

Blogboek

Mijn ebook over inhoudelijk, persoonlijk en zakelijk bloggen, BlogBoek, is nu te koop! Je kunt met de doe-opdrachten meteen aan de slag op je eigen blog! Betaling is via creditcard. Heb je geen creditcard, mail mij dan even om rechtstreeks te bestellen. 

Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan.

Hier te bestellen!

‘Dit is een heel goed boek omdat het je inspireert en stimuleert om je eigen handleiding te schrijven; hoe ga ik om met een dip. Therapie /coaching is namelijk niet voldoende als je niets DOET met gevonden inzichten’. — Thessa Muijser, Muijser Therapie & Coaching.

• Succes is leven met pieken en dalen en leren van de dalen zodat je kunt pieken. Succes is op je bek gaan en weer opstaan, ervan leren en doen wat je wilt doen. Iedereen heeft valpartijen en struikelmomenten, maar weinigen durven ervoor uit te komen. Jammer, want het helpt als je weet dat je niet de enige bent en dat je er echt wat aan kunt doen.

• Dit boek helpt je door moeilijke periodes heen te slaan door doelgericht actie te ondernemen: niet lullen maar poetsen! Door creatieve oefeningen, praktische tips en boosters leer je anders naar je dip te kijken en kun je weer opkrabbelen en verdergaan.

• Een no bullshit, recht voor z’n raap zelfhulp-doe- boek met bijzondere vormgeving.