Skip to content →

De drie beste.

‘…Ik zag jongemannen op een podium die heel blij waren. Meisjes stonden vooraan bij het podium met handen in de lucht. Ze moesten lachen, een beetje verlegen. “Als je bitch wil chillen, is ’t geen probleem/dan ga ik erheen, ik kom niet alleen/want ik heb drank en drugs -…’ — Popprijs: Ik heb het tegen jou bitch!

‘…Ik ben een beetje in de war. De laatste tijd valt het me op, doordat ik bezig ben met schrijven over een fictief personage dat tijdelijk emotioneel in de war is, niet gek, en ik research moet doen en dus ook met hulpverleners praat -…’ — In de war van de verwarde mens.

Iedereen heeft er een. Anders was je hier niet. En je mag van geluk spreken dat jij en je moeder een fijne band hebben. Je mag boffen dat je nog een ‘op de achtergrond moeder’ hebt die er soms, als opvoeder, voor je mag zijn waar je goed contact mee hebt -…’ — Moederdag? Niet vanzelfsprekend.

En deze: Uitprintblog