Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

HEL OP AARDE.

Lieve mensen,

vandaag is het 1 juli. Dat betekent voor ondere andere mijn vriendinnen (en aanhangers) dat, als zij gezellig willen bijkletsen in een restaurantje/brasserie, zij binnen niet meer mogen roken. De ene wilde toch al stoppen maar verzekerde me dat ze nog niet zwanger wilde worden, de andere haalde haar neus op en zweerde nóóít te zullen stoppen.

maar ik rook niet.

Vanavond gaan we met een aantal collega’s een hapje eten buiten de deur. Als er geen plek is buiten, hebben een stuk of … drie mensen hartstikke dikke pech. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Het leven van een roker gaat ook niet over één hoestje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten