Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

In een gedachte van sprookjes.

‘Hoe kan je in een gedachte vol sprookjes, je staande houden in de boze wereld?’

Dat was mijn vraag op een verzoek tot vragen stellen.

Nu kwam het antwoord in de vorm van een .mov wat ik niet kon downloaden. En later weer wel maar moeilijk alles goed kon verstaan.

Los daarvan wilde ik mijn eigen vraag wel kunnen beantwoorden.

Ooit dacht ik, en misschien denk ik het soms nog, dat de wereld mooier kan zijn. Vroeger dacht ik dat er ergens een land was dat Utopia heette. Inmiddels weet ik dat er mensen leven op deze aardkloot en mensen er soms een potje van maken. De idealogie van sprookjes; leven in een lala land, is tot zoverre aan mij besteed dat ik hoop dat men wakker wordt, bedenkt dat negatief zijn niet werkt en dat krachten samenbundelen mensen versteld doet staan.

laatste paar blogjes:
Guerilla
Over verbindingen gesproken.
Basis Cursus: Creatief Webloggen.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten