Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Recht vooruit.

recht vooruit

Een tijdje geleden maakte ik mijn mission statement. Dat was in januari 2009, toen ik bezig was met uitvinden wat ik wilde gaan doen terwijl ik mijn ontslag had ingediend.

Laatst mijmerde ik wat in de trein, sprak onder andere mijn ex collega’s en mijmerde wat voort over hoe sindsdien mijn leventje werksgewijs veranderd is. Dat ik eigenlijk nu met de inzet van mijn weblog heel leuk en uitdagend werk heb. Dat dankzij jarenlang webloggen ik daardoor werk creeer en dat ik via mijn weblog werk continueer. Dat het wonderlijk is. Wonderlijk goed!


3 reacties op “Recht vooruit.”

  1. fijn voor je. toevallig vroeg erik me vandaag wat het loggen me gebracht had en ik dacht, zoveel.
    jou ook.
    zoveel.
    fijn is dat =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten