Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

illusie
waarnemingsvervalsing of onjuiste waarneming

donwave


20 reacties op “Illusie.”

  1. Karin, volgens mij stuurde ik zojuist een ander linkje. Dit is de link naar het verhaal (met Illusie als uitgangspunt) op Indian Summer.
    http://tinyurl.com/ydvqj26
    Vandaag zal ik de andere WOW’s lezen, ben benieuwd, lijkt me een onderwerp waar heel verschillend over geschreven wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten