Kerstvrouw zijn. Deel 2.

En tevens slot. Gisteren was er een kerstplaza bij Seats2Meet in Utrecht waar ik niet bij was. Hoewel een aantal mensen gevraagd had om te gaan. Ik moet nog een beetje in de kerstsferen belanden; voelt allemaal zo vroeg (Mag ik eerst mijn verjaardag vieren?) en bovendien krijg ik een beetje jeuk van de kersttoestanden.

Het was wel leuk dat men me (mee)vroeg natuurlijk. Kon ik niet iets doen waardoor ik er toch een beetje bij was? Ik sprak via twitter (hoe krachtig is twitter?) Jessica de Kok over een opborrelend ideetje en voila. In het diepste geheim stuurde ik haar een pakketje op. Ingepakte cadeautjes. Voor onder de kerstboom of waar het dan ook gelegd zou worden. (Foto’s zijn welkom.) De eerlijke vinder kon mijn kleine presentje mee naar huis nemen. Zomaar. Omdat geven ook leuk is.

Vanochtend zag ik een tweet van @CarinBiegnole en later ook van @MoniqueAbboord. Wie o wie zijn de andere eerlijke vinders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten