Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Ik geef je balans.

Vanmorgen moest ik er vroeg uit, drie uur treinen naar een begrafenis aan de andere kant van Nederland. Ik kreeg een boel cadeautjes toen ik net aangekleed was. Éen ervan was een klein meeneemboekje. Ik opende een bladzijde en las:

‘Kies niet met je hoofd maar met je hart
Je verstand is er om keuzes te begrijpen,
niet om ze te maken.’ –Ton van der Kroon.

Precies waarom ik naar mijn vriendin ga om haar te steunen.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten