Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Wat is creativiteit? Deel 1.

amsterdam

Vandaag in Amsterdam boomden we (o.a met Michael Minneboo) over creativteit en wat het eigenlijk is. Dit is Deel 1. Een onverwacht gesprek met een onbekende Eleanor aan de Amsterdamse gracht. En omdat vragen vrij staat …

Beluister het interview hier!

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten