Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Wat is creativiteit? Gastblog bij Inspiratiekamer.

Bij de Inspiratiekamer kun je mijn gastblog lezen: ‘Wat is creativiteit; van een blad een boot maken.’

‘Ik vroeg me af of creativiteit ‘in je moet zitten’ of dat het aangeleerd wordt. Is het zo dat creatieve gezinnen creatieve kinderen krijgen? Kun je inbeeldingskracht leren? Is het mogelijk om iemand te leren op allerlei manieren oplossingen te bedenken? Heeft de vorm creativiteit bepaalde aspecten zoals flexibiliteit, zintuiglijke gevoeligheid?
Wat is creativiteit en wat doe je ermee? Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik …’


Eén reactie op “Wat is creativiteit? Gastblog bij Inspiratiekamer.”

  1. Bestaat echte creativiteit wel? Volgens mij is er alleen zoiets als een hercombinatie van bestaande zaken en dingen die je opgepikt hebt, maar is het niet mogelijk om iets helemaal nieuws te maken. Is wat voor creativiteit aangezien wordt niet eigenlijk inventiviteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten