Karin Ramaker.


Op basis van een vragenlijst.

Het is altijd spannend om een cursus te doen en de cursisten te vragen naar feedback. Het is wel zo dat ik alleen daarvan kan leren zodat ik een betere cursus kan geven. Ik gaf vanavond iedereen een vragenlijst om in te vullen. Misschien kwamen daar wel hele verrassende reacties uit. Ook zou ik op die manier een betere inschatting kunnen maken voor een eventuele vervolg cursus dan wel een nieuwe basiscursus voor in het najaar.

Een basis cursus zegt het al. Het is de basis om het bloggen onder de knie te krijgen. De basics worden behandeld. Zoveel mogelijk facetten komen aan bod. Hoewel ik er met sommige onderwerpen dieper op inga, is de cursus er niet op gefocussed álles uit te lichten en toe te lichten. Het is de basis.

De vraag kwam om een vervolgcursus te doen. Wie weet in het najaar!

Ondertussen lees ik vluchtig alle vragenlijsten door en voel me aangenaam verrast. Algemene indruk is erg positief. Fijn dat ik mensen niet alleen heb kunnen aansporen ‘gewoon te beginnen’ maar dat men ook op een andere manier om zich heen kijkt. Want dat maakt bloggen leuk én mooi.

‘Ik ben geïnspireerd.’

‘Karin, je hebt voor mij de creativiteit weer op de kaart gezet!’

‘Stimulerend, inspirerend. Vraagt om meer! Smaakt naar meer!’

‘Het lijkt net of er iets in mij aan is gegaan. Ik zie meer, ik denk anders. Ik ben gelukkiger! …Echt waar!’

Prettig. Op rustige wijze meer inzicht in bloggen gekregen.’ Floris ten Kate.

‘Goede eerste aanzet tot het starten van mijn eigen blog, fast lane music.’ — Ebbulk.


Reacties

 1. petra avatar
  petra

  o leuk, zulke goeie reacties! gewoon doen: vervolgcursus!

 2. Aukje avatar
  Aukje

  Leuk om te horen dat je iemand gelukkiger hebt gemaakt. :)

 3. karin r. avatar
  karin r.

  @Aukje: nogal ja!

 4. Nieuwe cursussen. « met-k.com

  […] De reacties van de eerste groep cursisten waren erg positief. Reden te meer om deze cursus voort te zetten zodat meer mensen kunnen aanschuiven. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten