Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Een vervolg cursus?

Vorige week gaf ik ook een vragenlijst mee aan de cursisten omdat er ook via email en twitter de vraag was om een vervolg cursus te doen. Naar aanleiding van deze vragen stelde ik ook de vraag aan hen. Als er een vervolg cursus zou komen, wat zou men dan het liefst behandeld willen zien.

Structuur aanbrengen, een column-achtige vorm maken, omgaan met emotie in je tekst, opbouw, formulering en schrijfstijl, op een overtuigende en verkoop gerichte wijze bloggen, hoe jij jouw doelgroep benadert met enthousiasme en hoe je geïnspireerd raakt en dus technieken leert om het creatieve proces te stimuleren. Kortom, je blog krijgt diepgang en publiek weet jou te vinden en blijft je blog lezen!

Als er een vervolg cursus komt, zal het dus dáárover gaan.


2 reacties op “Een vervolg cursus?”

  1. Hoe je geïnspireerd raakt? Denk je dat dat op één of andere manier te sturen of stimuleren valt? Vind dat een interessant onderwerp, want bij mij kan de inspiratie dagen lang wegblijven om ineens (vaak na een nacht heel lekker slapen) weer 3 keer zo sterk terug te komen. Inspiratie is naar mijn mening één van minst grijpbare aspecten van het bloggen, en daardoor juist het meest interessant. Ben (ondanks dat ik je cursus niet volg) wel erg benieuwd hoe jij daarmee omgaat.

  2. @Jooper; ja, dat kan dus. :-) heb ik dus gemerkt, tot mijn verbazing, bij mijn eerste cursusgroep. ontzettend leuk om te zien hoe zij aan de slag gingen met de tips die ik hen kon geven! het moet denk ik wel een combinatie zijn van ervoor openstaan en willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten