Inspiratie vinden in een prullenbak.

‘Het gaat erom dat de luikjes van je ogen open gaan staan.’

Hoe vaak hebben we in onze rompslomp, haast, overpeinzingen, drukte en zorgen geen volledige tijd om naar de ander te luisteren, of te kijken om ons heen? Op de vraag ‘Had je dat niet gezien dan?’ moet je vaak, tot je spijt, ‘nee’ verkopen. Je hebt het écht gemist, niet gezien.

Misschien is het zo dat je juist in de alledaagse dingen, van ‘s morgens opstaan tot je aanrecht schoonmaken, van vuilnis weggooien tot een filmpje zien, van een bloemetje kopen bij de bloemist tot een vergadering bijwonen waar je geen zin in hebt, mooie, rake en opvallende blogposts verscholen zitten. Je moet het alleen (willen) zien! Kijken kun je op vele manieren!

Het begint met kijken. Om je heen. Ideeën liggen op straat, in je huis, op je werk, in je prullenbak.

2 reacties op “Inspiratie vinden in een prullenbak.”

  1. Koot en Bie zeiden vroeger: inzoomen op volle asbakken!

  2. But ofcourse: helemaal mee eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten