Vanuit huis.

vanuit huis...

Het is mijn uitzicht vanuit de keuken. Ik kijk links van mij de verte in. De zon zakt daar naar beneden, in vertraging. Thuis was ooit het andere uitzicht. Vandaag is dit huis mijn thuis. Met mijn uitzicht.

Eén reactie op “Vanuit huis.”

  1. Ja, hallo hee!

    Wat moeten wij hier nou mee, behalve stinkjaloers worden?! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten