Gewoon mooi.

Inspiratie, kunst en mooiigheid ligt op straat. Als je het niet (meteen) ziet raad ik je aan met een fotoview te kijken naar alles om je heen. Als je geen camera (bij de hand) hebt, maak dan eens een cameravierkant met je handen. Kijk maar eens!

het ligt op straat
het ligt op straat

(foto van: Marco Raaphorst.)

Eén reactie op “Gewoon mooi.”

  1. Ik verwacht nu eigenlijk een beetje dat Duimelijntje erin zit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten