Karin Ramaker.


Een goed blogvoorbeeld.

Voorbeelden van goede blogs. Daar zaten mijn vorige cursisten op te wachten op de laatste cursusavond. Ik gaf er een paar. Onder andere het blog van Michael Minneboo omdat ik altijd roep: ‘Zet je blog voorop!’ Maar hij heeft een goed voorbeeld van een site die juist níet een blog op de ‘voorkant’ heeft staan maar een aparte categorie heeft. Wat zijn blog voor mij toch interessant maakt is zijn persoonlijke pagina met foto. Hij stelt zich voor, legt uit wat hij doet en als je dan meer wilt lezen en dus zijn blog wilt lezen, klik je door.

Een andere weblog waar ik normaal gesproken van zou zeggen: te druk, is het blog van 10e.nl Zij heeft gekozen voor een drukkere theme met veel foto- en video materiaal maar zij heeft toch haar blog zo ingericht dat werk perfect samen kan met privé. En ik ben zelf ook vóór dat soort blogs. Als ik alleen maar zou lezen over werk en opdrachten en factuurtjes en besprekingen en andere fratsen zou ik afhaken. Juist de mengeling van werkdingen en privé situaties maakt haar blog persoonlijk en compleet.

Bij toeval kwam ik gisteren óók op het blog van Flow Magazine. Ik was oprecht verbaasd. Een web-log? Geen peperduur bedrijf met een heel strategisch marketing plan en website designer die voor 10.000 euro een site in elkaar flanst maar een gewoon web-log waarbij zij heel makkelijk en slim gebruik maken van kleur, eigenheid en diversiteit? Mijn complimenten!


Reactie

  1. tricky avatar
    tricky

    leuk, die link naar de blog van flow-magazine… heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten