Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

In iedergeval is de wijziging nu erdoor.

Kamer van Koophandel

Wie alle stress en reutemeteut gevolgd heeft van mijn HBD avontuur hoef ik niets meer uit te leggen. De mensen die toevallig op mijn blog terechtgekomen zijn en nu denken: HBD? Wat ís dat? Die doen er goed aan eerst de vorige blogposts te lezen en dan begrijp je daarna deze foto. Wordt natuurlijk weer vervolgd want ik heb nog steeds niet betaald. Ik zal wel gek zijn.


Eén reactie op “In iedergeval is de wijziging nu erdoor.”

  1. Van mij wilden ze, behalve de “standaard 79 euro”, nog eens 200 euro extra hebben. Omdat ik sportartikelen zou verkopen. Onder sportartikelen verstaan zij zelf kleding, schoenen, kampeerartikelen e.d.
    Maar ik verkoop alleen elektronica.
    Uiteindelijk hebben ze dat laten vallen, omdat ik bezwaar maakte. Maar wel met de mededeling dat mijn bezwaar alleen voor dat jaar gold. En ja hoor, het jaar daarna: weer 150 euro extra. Maar misschien zijn er velen, die de strijd moe zijn, en maar gewoon betaald hebben. Dat is dan gewoon kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten