Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Wolkendeken van Paul de Reus.

In Museum Jan Cunen in Oss is van 14-02-2010 tot en met 13-06-2010 een tentoonstelling te zien van Paul de Reus.

Wolkendeken.

Paul de Reus vervaardigt figuratieve sculpturen, tekeningen, foto’s en installaties waarin de alledaagse werkelijkheid en de mens centraal staan. De moeite waard om er eens heen te gaan. Bovendien is het bezoek in het Jan Cunen Museum gratis en is het gebouw an sich al een bezoekje waard.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten