Karin Ramaker.


Debat populair op Twitter.

Wie zegt nog steeds dat Twitter niet invloedrijk en krachtig is?

‘ Het debat tussen de lijsttrekkers is zondagavond wereldwijd een van de meest populaire onderwerpen op Twitter. In de lijst met zogeheten trending topics staat #rtldebat bovenaan.’

Ik las vanochtend dit artikel. En ook ik heb gemerkt sinds het plaatsen van mijn blogstukje gisteren dat mijn stats omhoog vlógen!

“RTL-debat? My ass!” Goede analyse, @metkcom. Debatteren is ‘n trucje geworden, inhoud doet er niet meer toe. http://bit.ly/aswmih#rtldebat

@abdellahd ik hááát spel en trucjes als het gaat om burgers die moeten gaan stemmen. wil serieus genomen worden! #rtldebat #potjandorie

Dankzij reacties, opmerkingen, meningen en RT’s van anderen vloog mijn blogstukje door het onzichtbare internetkanaal langs tal van (voor mij onbekende) mensen. Het zorgde ervoor dat door de RT’s van andere twitteraars mijn blogstukje meer gelezen werd. Waarvoor dank.

@metkcom je hebt helemaal gelijk! Jammer dat de meesten dat niet inzien. Ik ga proberen dat bij de Avro wel voor elkaar te krijgen.

Twitter is voor mij niet alleen gezellig online (__)] leuten. Of tijdverdrijf. Twitter zorgt ervoor dat ik verbindingen leg op het moment dat ik een mening uitspreek, of een vraag stel. Twitter is snel, interactief en open.

Als je twijfelde en alsnog Twitter wilt proberen, log in HIER in. Dan kun je vanaf nu ook mee debatteren en je gal spuwen. Of een quote plaatsen. Een vraag via #durftevragen stellen of laten zien dat jij mooie dingen maakt.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten