Versch Christendom.

Ik zat in de trein op de terugweg van Gent naar huis. Een paar dagen zonder internet, emails en twitter. Weekendtas mee. Genoeg foto’s gemaakt.

Gent.

Het was druk in de internationale trein. Men liep met grote koffers en tassen langs bezette stoelen. Schuin voor me zat een jonge blonde jongen in een spijkerjack in de hoek. Hij las een boek dat mijn aandacht trok. Vers Christendom. Hij sloeg een bladzijde om toen er een man naast hem stond. De man vroeg niets maar liet merken dat hij graag naast de jongeman wilde plaatsnemen. Er zat alleen een koffer in de weg.

‘Er is in de volgende coupĆ© meer plek…’ opperde de jongeman.

Dat was niet zo. …

3 gedachtes over “Versch Christendom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten