Karin Ramaker.


‘Acquisitie wordt niet op prijs gesteld’

Hoe vaak staat het in een sollicitatie-aankondiging in een krant?

Zelf heb ik er ook weinig mee. Daarom probeer ik voorzichtig om te gaan met mensen te laten weten wat ik doe en dat ik misschien wel denk dat mijn diensten passen bij hun bedrijf of instelling. Misschien is het mailen of bellen naar mogelijke nieuwe klanten het minst van mijn werkbesteding. Dat wil ik graag zo houden!

Leuker en effectiever is wanneer anderen die mij of mijn werk kennen mijn gegevens doorspelen aan derden. Daarbij speelt Twitter een ongelofelijk grote rol. Ik heb veel aanvragen of informatieverstrekkingen gehad via deze social media tool. Ik hoef vaak niet heel veel tijd te besteden aan ‘mezelf verkopen’.

Volgende week heb ik weer een afspraak met een mogelijke klant over het verzorgen van een training en/of presentatie over webloggebruik als je startende ondernemer bent. Ook heb ik later nog contact met een bedrijf die interesse heeft in een training Creatief Webloggen.

Ik vind het heel bijzonder hoe men je bijvoorbeeld via Twitter weet te verbinden aan andere mensen. Dat is het krachtige aan Twitter, aan je weblog en aan internet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten