Aan zee.

aan zee

Dat is het fijne van Den Haag; als je een beetje vakantiegevoel wilt in een half uurtje tijd, en het is mooi weer bovendien, dan fiets je naar Scheveningen Strand en zit er de hele middag op een handdoek een tijdschrift te lezen terwijl de wind zachtjes rond je nek aait. Met een plekje even later bij een strandtentje half in de schaduw omdat je voelt dat je factor 100 niet meer werkt geniet je nog even na van een drankje en een bitterballetje. Of twee. Vier.

Eén reactie op “Aan zee.”

  1. That is a nice thing about the Hague. You have a seaside resort in your suburbs, a short way away.

    Here the beach would be on a lake, as we are so far inland.
    http://farm5.static.flickr.com/4038/4672576097_0cda71a80e.jpg

    But there could be butterflies:
    http://www.flickr.com/photos/46183897@N00/4673203210/sizes/m/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten