Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Van Hotel New York naar Scheveningen.

Vanochtend zit ik in Hotel New York in Rotterdam voor een bespreking. De helft van mijn familie komt uit Rotterdam, mijn vader is een geboren en getogen Rotterdammer en ik ken de verhalen van mijn opa en oma uit de oorlogstijd. Als kind zijnde vond ik Rotterdam fascinerend omdat mijn vader er nu niet meer terug wil. Toen ik een jaar of veertien was zijn nog een maal teruggegaan en zag ik mijn vader’s oude buurt maar het liet een ietwat nare indruk achter. Ik associeer Rotterdam met grauw.

Vanochtend dus weer sinds lange tijd in Rotterdam. Met een geheel andere bedoeling, want als er iets is wat ik nu regelmatig doe is het overleggen en bespreken. Over mogelijkheden. Ongeduldig als ik ben hoop ik wel dat al dat bespreken en overleggen eens ergens naar gaat leiden. Van mij mag het.

Vanmiddag weer een gesprek in Scheveningen. Hopelijk is het dan inmiddels opgeklaard.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten