Ballerina’s.

me & my shoes ...

Ik had zulke leuke ballerina’s gekocht. Speciaal voor de zomer. Onder het mom: mijn oude schoenen zijn niet leuk meer, dus koop ik nieuwe. Ik gleed er een paar weken geleden al eens met blote voeten in om er een zogezegd ommetje mee te maken. Ik kwam met pijn verbeten gezicht thuis. Blaren op mijn hielen, bloed, alles open. ‘@#$#@!! ballerina’s!’ riep ik en smeet ze de hoek in.

Ik heb vaak geroepen dat ik de Nijmeegse Vierdaagse wilde lopen. Na de tweede keer blaren en open plekken met bloed ben ik er klaar mee. K**schoenen!

4 reacties op “Ballerina’s.”

  1. Ik had de afgelopen weken enorme pijn in mijn onderrug. Ik dacht nee, toch niet mijn hoge hakken he…Blijkt dat het de leuke ballerina’s zijn, die ik uit Engeland had meegenomen. Te plat, waardoor de schokken bij het lopen compleet door mijn rug werden opgevangen. De mooie ballerina’s heb ik aan mijn moeder geschonken, en heb een paar nieuwe met klein hakje gekocht. Probleem opgelost, en het ligt godzijdank niet aan mijn mega collectie high heels. Want dat laatste zou pas echt een drama zijn. MM zonder heels is als appeltaart zonder appels.

  2. De Vierdaagse op ballerina’s?
    Jarenlang heb ik een prachtig paar killerheels meegesleept waar ik al niet op kon lopen toen ik ze kocht.
    Ik heb me er nog steeds niet helemaal bij neergelegd dat de mooiste schoenen het niet altijd met je voeten kunnen vinden.

  3. Ik zou zeggen…nog niet opgeven! Maar eelt kweken. Vaak moeten je voeten wennen, vooral als het net winter is geweest. De tip is Leukoplast Hechtpleister op de zere plekken plakken! Ook heel goed tegen blaren. (dus ook als je toch de vierdaagse wilt lopen ;-)

  4. @Judith: maar hoe vaak moet ik dan rondlopen met blaren op mijn hielen? :-/ die pleisters gaan loszitten als je loopt. heb ik al eens gekocht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten